Paikallisesti, luotettavasti ja asiakaslähtöisesti

Etusivu » Palvelut » Kiinteistöhuolto

Kiinteistöhuolto, joka tuntee Joensuun seudun asuin- ja liikekiinteistöjen tarpeet

Suunnitelmallinen, toimiva ja tehokas kiinteistöhuolto turvaa asumisviihtyvyyden ja kiinteistön arvon. Palvelumme on suunniteltu helposti valittaviksi kokonaisuuksiksi, joista löytyy varmasti sopiva vaihtoehto jokaisen kiinteistön kunnossapitoon. Pitkä kokemuksemme kiinteistöalalta takaa luotettavan ja ammattitaitoisen palvelun niin pieniin kuin suuriinkin kohteisiin.

Me olemme paikallinen huoltoyhtiö Joensuun talousalueella

Monipuolinen palvelutarjontamme on suunniteltu vastaamaan kaikkia kiinteistön elinkaaren vaiheita niin sisä- kuin ulkotiloissa. Työtämme on turvata kaikkien kiinteistön käyttäjien viihtyvyys ja pitää huolta siitä, ettei kiinteistön arvo laske. Kiireellisissä tapauksissa palvelemme nopeasti vuorokauden- ja vuodenajasta riippumatta.

Ammattitaitoinen ja luotettava henkilöstömme osaa huolehtia vaativienkin kiinteistöjen laitteista ja tekniikasta. Tunnemme hoitamamme kiinteistöt ja niiden naapurustot. Paikallisella toimintamallillamme voidaan karsia myös siirtymiä, eli hillitä turhia hiilipäästöjä. Teemme työt laadukkaasti kerralla kuntoon ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti asiakkaita kuunnellen.

Kiinteistöhuoltopalvelu mietitään aina vastaamaan kiinteistön ja sen käyttäjän tarpeita. Palveluun voi kuulua esimerkiksi: 

  • Kiinteistöhuollon yleiset tehtävät (mm. valvonta, toiminnan seuranta, avainpäivystys)
  • Kaukolämpölaitteet ja lämmitysjärjestelmä
  • Vesijärjestelmä ja viemärit
  • Sähköjärjestelmät
  • Kiinteistön ulkoalueiden hoito
  • Siivouspalvelu
  • Tekninen kiinteistöhuolto
  • Viherrakentaminen

Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä millainen kiinteistöhuoltosopimus palvelee teidän kiinteistöänne parhaiten.

Ville Varonen

Kiinteistöhuolto | Palvelupäällikkö

020 743 8475
ville.varonen@jsth.fi

Digitaaliset palvelumme

Asiakkaidemme käytössä on kiinteistöhuollon sähköiset työkalut, jotka helpottavat ja parantavat kommunikointia sekä tehostavat toimintaamme. Sähköisen huoltokirjan avulla myös asiakkaamme tietävät kuka tekee, mitä tekee ja missä.

Meille on tärkeää, että asiakaskohteissamme asuminen on vaivatonta ja sen vuoksi myös kehitämme sähköisiä palvelujamme aktiivisesti.

Toiminnanohjausjärjestelmään

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot