Kattavat konepalvelut kiinteistöllesi

Etusivu » Palvelut » Kone- ja kuljetuspalvelut

Kone- ja kuljetuspalvelut Joensuun alueella

Palveluihimme kuuluvat myös kaikki kiinteistöön liittyvät koneurakointityöt, jotka hoidamme nykyaikaisella ja tehokkaalla kalustollamme. Keväisin suoritamme imulakaisukoneilla pihojen ja katualueiden pesut sekä hiekoitushiekan poistot. Talvisin vastaamme lumen aurauksesta ja poiskuljetuksesta. 

  • Imulakaisukoneet
  • Muihin työkoneisiin liitetyt harjakoneet
  • Kaivinkoneet
  • Pyöräkuormaajat
  • Kuorma-autot
  • Vaihtolavat

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt

Esa Huttunen

Kone- ja kuljetuspalvelut | Palvelupäällikkö

020 743 8499
esa.huttunen@jsth.fi

 

Pihojen ja katujen puhdistusta

Puhtaat katu- ja piha-alueet lisäävät viihtyvyyttä. Tehokas katupölyn ja lian puhdistaminen auttaa pitämään yllä myös hyvää hengitysilmaa. Käytössämme on laadukas ja nykyaikainen imulakaisulaitteisto pölyä sitovine vesisuuttimineen. Anna ammattilaistemme huolehtia kiinteistösi piha- ja katu-alueiden imulakaisusta. Näin asukkaat ja kiinteistön käyttäjät saavat nauttia ympäristön puhtaudesta ja raikkaudesta.

Maanrakennus

Olemme maanrakennuksen ammattilainen. Hoidamme nykyaikaisella kalustollamme mm. piha- ja pysäköintialueiden kaivuut, massojen vaihdot ja asfaltoinnit. Lisäksi toimitamme maa-aineksia.

Tutustu tarkemmin maanrakennus palveluihimme

Kuljetuspalvelut Joensuun kaupunkialueella ja lähitaajamissa

Meillä on kalustoa myös erilaisten aineisten tai materiaalien kuljetukseen. Saat meiltä esimerkiksi murskeen, maa-ainekset tai mullan sekä toimituksen niille.

Paikallisena toimijana olemme joustava ja nopeasti tilanteisiin reagoiva. Jos tarvitset vaihtolavaa, sekin järjestyy. Kysy lisää!

Lue lisää vaihtolava palvelustamme

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot