Meille kiinteistösi on tärkeä tänään ja tulevaisuudessa

Etusivu » Yritys

Joensuun Seudun Talohuolto

Kun kaksi pitkään kiinteistöhuollon parissa toiminutta paikallista yritystä yhdistävät voimavaransa, syntyy uusi, valmiiksi vahva ja kokenut kiinteistöpalvelualan yritys. Joensuun Seudun Talohuollon perustukset löytyvät Talohuolto Multasesta ja Karsikon Talohuollosta. Pitkä kokemuksemme kiinteistöalalta takaa luotettavan ja ammattitaitoisen palvelun niin pieniin kuin suuriinkin kohteisiin.

Kalusto

Osaava henkilökunta ja nykyaikainen kalustomme varmistavat kohteidemme ulkoalueiden siisteyden ja asiakkaillemme kustannustehokkaat palvelut. Yritykseltämme löytyy kattava ja nykyaikainen kalusto kiinteistöhuollon tehtäviin ja kone- ja kuljetuspalveluiden tuottamiseen. Monipuolisesta kalustostamme löytyy erikokoisia pyöräkoneita, kaivinkoneet, maansiirtoautot sekä maansiirtotehtävissä tarvittavat koneet ja laitteet. Kalustomme taipuu niin pieniin kuin suurempiikin urakoihin ja suoritamme työt aina asianmukaisilla laitteilla ja ammattitaidolla.

Iso vai paikallinen? Miksei molemmat.

Olemme PHM partneri – osa PHM Groupia. PHM on kiinteistöpalvelukonserni, jonka tehtävä on pitää huolta ihmisistä pitämällä huolta heidän asuinympäristöstään. PHM Group muodostuu alan parhaista paikallisista yrityksistä, joilla on samat arvot ja motiivit; yrittäjähenkisyys sekä reilu ja vastuullinen toiminta. Uskomme, että paikallista palvelua parempaa on vain paikallinen palvelu isoilla resursseilla. PHM:n kanssa ei tarvitse miettiä ottaako tutun paikallisen vai ison toimijan. Meiltä saa molempien parhaat puolet.

PHM Group

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot