Joensuun Seudun Talohuollon toiminta käyntiin tutuilla kiinteistöpalveluiden konkareilla

Joensuun Seudun Talohuolto tuo joensuulaisten kiinteistöpalveluiden tarjontaan uuden vaihtoehdon kokeneilla tekijöillä. Talohuolto Multanen ja Karsikon Talohuolto yhdistivät toimintansa ja jatkavat uudella yritysnimellä 1.6.2023 alkaen.

Logo vaatteiden rinnassa ja kalustomme kyljessä vaihtuu, mutta päivittäinen tekeminen pysyy ennallaan. Toimintojen yhdistäminen näkyy kalustoon, henkilöstön koulutukseen ja monipuolisiin palveluihin panostamisessa. Myös ympäristönäkökulma on huomioitu muutoksessa, sillä toiminta-alueet tiivistyvät entisestään ja kalustojen siirtymät huoltokohteiden välillä vähenevät.

Yritystoimintojen sulautuminen avaa meille entistä monipuolisempia mahdollisuuksia kasvaa toimialalla kiinteistöpalveluiden tarjoajana sekä työllistäjänä. Järjestelemme toimintoja entistä asiakaslähtöisemmiksi ja palvelemme asiakkaitamme kuten tähänkin asti, samojen tuttujen henkilöiden toimesta”, sanoo Joensuun Seudun Talohuollon yksikönpäällikkö Ismo Multanen.

Joensuun Seudun Talohuolto on osa kansainvälistä kiinteistöpalvelukonsernia PHM Groupia, toimien kuitenkin vahvasti joensuulaisella sydämellä. Monimuotoinen ja teknistyvä kiinteistökanta vaatii kiinteistöpalveluita tarjoavilta yrityksiltä uudenlaista otetta ja osaamista. Uuden organisaation avulla ja PHM Groupin taustatuella, pystymme paremmin vastaamaan tämän päivän vaatimuksiin kiinteistöpalveluiden tuottamisessa ja tarjoamaan asiakkaillemme entistä kattavammat palvelut saman katon alta.

Monipuoliseen palvelutarjontaamme kiinteistöhuollon lisäksi kuuluvat mm. siivouspalvelut, maanrakennus ja kuljetuspalvelut sekä vihertyöt. Lisäksi löydät talotekniikan palveluiltamme sähkö-, LVI- ja remontointipalvelut, jotka ovat tarjolla myös yksityisille kotitalouksille. Tervetuloa verkkosivuillemme jsth.fi tutustumaan tarkemmin toimintaamme!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot